Webdesign

Wat zijn de overwegingen die komen kijken bij een nieuwe website? Waar moet men op letten? En hoe dit aan te pakken? Dat zijn vragen die bij iedereen opkomen en waar velen zich eigenlijk niet of nauwelijks mee bezig (willen) houden. Echter, deze vragen horen wel bij de basis van een nieuw begin. Hieronder een aantal punten van belang bij het ontwerp en de realisatie van een nieuw internetoptreden.

Webdesign & Ontwikkeling

Wij hebben beide in huis. De kennis en ervaring voor het ontwikkelen gecombineerd met jonge moderne ontwerpen maakt Swissdesign sterk. Hierdoor kunnen wij garanderen dat de ontwerpen er niet alleen goed uitzien maar dat deze ook robuust zijn. Als wij iets doen, doen we het goed, compleet en op een duurzame manier.

Logo en Huisstijl

Het is een voordeel om hetzelfde logo en bovenal de zelfde huisstijl te gebruiken voor al uw publicaties. Op die manier wordt u herkenbaar en geassocieerd met uw bedrijf. Als u nog geen huisstijl heeft is het ontwikkelen van een nieuwe website naar alle waarschijnlijkheid de perfecte gelegenheid om ook tot een eigen huisstijl te komen.
Met het ontwerp van een logo en huisstijl kan Swissdesign ook u helpen. Daarbij kunt u uw eigen wensen inbrengen of alles geheel uit handen geven. Bij Swissdesign zit u goed.

CMS

CMS staat voor Content Management Systeem. In het kort gezegd, u kunt inloggen op uw eigen website en alle inhoud naar eigen wens aanpassen. U bent baas over de website.

Hiervoor gebruiken wij WordPress. Het is veilig en relatief makkelijk te begrijpen. In principe gebruiken we dit systeem voor elke website. Heeft u andere voorkeuren dan kan dit uiteraard te besproken worden.

SEO

Een mooie website heeft weinig zin als niemand er vanaf weet. De grote vraag is: hoe komt uw website op de eerste pagina van Google terecht?

De vindbaarheid op zoekmachines is afhankelijk van talloze factoren, wij zullen u niet vervelen met details. Swissdesign zal u helpen gevonden te worden in Google en andere zoekmachines.