Hosting Pakketten

Alpine Rose €10.- per jaar

Wilt u uw eigen domeinnaam reserveren en gebruikmaken van uw eigen e-mail adres? Heeft u verder geen behoefde aan een eigen website? Kies dan voor het pakket Alpine Rose. U kunt dan gebruik maken van uw persoonlijke e-mail adres. En dankzij webmail kunt u overal uw e-mail lezen.

Enzian €20.- per jaar

Met het basispakket Enzian krijgt u bij uw domeinnaam ruim voldoende opslagruimte voor uw website en alle gangbare toevoegingen zoals een database, sub-domeinen, ftp-toegang en natuurlijk uw eigen e-mail adres. Voor de gemiddelde gebruiker is dit de beste keuze.

Edelweiss €30.- per jaar

Wilt u een grote hoeveelheid foto’s tonen op uw site? Of wilt u meerdere domeinennamen registreren? Kies dan voor het pakket Edelweiss voor de veeleisende gebruiker. Met een onbeperkte hoeveelheid sub-domeinen en veel e-mail adressen staat een wereld van mogelijkheden open…

Arnica (op maat)

Een webwinkel of een uitgebreide opslag van persoonlijke gegevens vereist soms een uniek IP adres of een SSL certificaat om aan de privacy wetgeving en veiligheids richtlijnen te voldoen. Een standaard hosting pakket is dan niet genoeg, met het pakket Arnica krijgt u hosting op maat.